Heb jij je verlichting voor elkaar?

Nu het s’avonds wat eerder donker wordt, hebben we ook weer eerder de verlichting aan.
En heb jij dat eigenlijk wel goed voor elkaar?
Verlichting is echt super belangrijk in huis.
Ondanks dat ik het weet, is bij mij thuis ook niet goed. Maar wanneer is het eigenlijk goed?

Veel mensen kijken naar welke lampen ze mooi vinden. Terwijl het veel belangrijker is dat de verlichting past bij de functie. Daardoor heb je dus diverse soorten lampen nodig.
Ik heb wel 1 grote lamp met functioneel licht, meestal wordt daar een plafonnière voor gebruikt.
En ik heb heel veel sfeer licht… Dat is gezellig licht maar je kan er niets mee. Dat klopt inderdaad, ik kan er niet mee lezen. En nee dat heeft nog niets met ouderdom te maken.

Als Interieuradviseur maak ik natuurlijk ook veel verlichtingsplannen. Dat doe ik doormiddel van de diverse functies voor de ruimte te verzamelen. Dan maak ik een vlekkenplan. Daarmee kan ik goed zien hoeveel licht een lamp geeft. Verlicht de leeslamp het hele lees gedeelte of maar een klein deel.
Er zijn best veel mensen die hun verlichting niet voor elkaar hebben. Maar niet bedenken om daar een interieuradviseur voor in te schakelen. Terwijl het toch echt heel slecht is om te lezen met te weinig licht. Het is ook niet echt gezellig om te borrelen met TL licht.

Nu lees jij dit op je computer, tablet of telefoon en daar kun het licht heel makkelijk regelen. Maar kijk nou is om je heen… Hoe is het bij jou thuis voor elkaar? Kun je alle functies goed uitvoeren? Heb je genoeg sfeerverlichting? Of heb je net als ik dat alleen maar?
Mocht je nou denken dat kan bij mij beter… Schroom dan niet om een interieuradviseur in te schakelen. Daar zul je echt iedere dag plezier van hebben.

Liefs,

Marleen

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *