VT Wonen voorjaarshuis winnen?

Begin januari vraag ik me al af, zou VT Wonen dit jaar weer die toffe actie doen?
En dan in gedachten bedenk ik wat ik allemaal zou kunnen doen met een bedrag €10.000……..

VT Wonen voorjaarhuis

Vorige week maakte VT wonen het bekend, de actie zal ook dit jaar weer van start gaat. Op 19 maart a.s. van 00:00 tot 24:00 heb je de tijd om een speciaal voorjaarshuis winkelmandje te vullen. Voor een bedrag van precies €10.000,- geen cent meer of minder.
Iedereen kan zijn stylingskills laten zien!
Win tip: VT wonen kijkt als eerste of je precies aan het juiste bedrag bent gekomen en dan vervolgens of het een mooi geheel is. 

Voorjaarshuis tuin

Voor mij als interieurstylist is dit natuurlijk een waanzinnige opdracht. En stiekem ben ik al wat spullen aan verzamelen in mijn verlanglijstje. Zodat ik al een basis heb.
Ik heb per ruimte gekeken wat ik nodig heb, of beter gezegd wat zijn mijn wensen voor de keuken, de kamer, slaapkamer, de kleedkamer, de tuin enzovoort.

voorjaarshuis keuken

Het lijkt mij een fantastisch gevoel, dat je gebeld wordt, ” je hebt gewonnen” jeee…….Dat je een datum kunt afspreken dat er een grote vrachtwagen komt voor rijden met een compleet nieuwe inboedel.
Mijn agenda is geblokt op zondag 19 maart.

voorjaarshuis living

Wie van jullie doen er mee zondag 19 maart?  En lukt het om precies voor €10.000 in te laden? Ik wens iedereen heel veel plezier en succes.

Liefs,

Marleen

One thought on “VT Wonen voorjaarshuis winnen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *