Interieur advies

Iedereen wil graag dat zijn of haar huis als een thuis voelt.
Een plek waar jij je fijn voelt, waar je rustig wordt en je volledig kunt ontspannen. Maar ook waar je graag met vrienden en/of familie bij elkaar komt.  

Om je huis als een thuis te laten voelen is voor iedereen weer anders, ook op het gebied qua styling.
De één heeft liever een strak of minimalistisch interieur, terwijl de ander het landelijk of brocante juist mooi vindt.
En dan heb je natuurlijk ook altijd de groep mensen die het niet interesseert. Het is zo persoonlijk.  

 

Gelukkig zijn er tegenwoordig veel hulpmiddelen. Er zijn diverse woon/lifestyle magazines, verschillende televisie programma’s en op het internet is heel veel te vinden.
Toch is een samenhangend en evenwichtig interieur samenstellen niet zomaar iets. Verschillende woonwinkels bieden het aan, alleen wordt er dan helaas wel van je verwacht dat je het complete interieur in de desbetreffende winkel afneemt. Terwijl het juist leuk en vaak goedkoper is, om bij diverse verschillende zaken je interieur samen te stellen. 

Daarom biedt een onafhankelijke afgestudeerde stylist vaak de uitkomst.

Wij kunnen samen kijken naar je wensen, en welke items jij zeker wilt behouden van je huidige interieur. Welke kleuren en materialen je aanspreken. Maar bovenal, wat je vooral anders wilt. Waar wordt jij blij van?! 

Op de pagina diensten zijn een aantal pakketten te vinden die ik heb samengesteld. En op de pagina werkwijze staat duidelijk aangegeven wat alles precies inhoudt.